Afla detalii!

DESPRE NOI

Grupul Pain d’Or infiintat in 1993 este producator si distribuitor de produse de panificatie fiind specializat pe productia de lipie lipaneza de calitate superioara si tortilla mexicana.

Fondat pe bazele unui principiu simplu si eficient, acela de a creea si oferi clientilor produse de calitate la preturi competitive.

Inca de la infiintare grupul Pain d’Or s-a clasat pe primul loc la productia de lipie libaneza in Romania, si ulterior in Europa.

Dezvoltarea continua a societatii prin extinderea gamei de produse este rezultatul unui management eficient si profesionist, la aceasta contribuind specialisti cu experienta in domeniul panificatiei.

Misiunea noastra este oferirea unor produse de calitate superioara, satisfacand cele mai exigente gusturi ale clientilor.

Detinand peste 60% din cota de piata la productia de lipie libaneza, grupul Pain d’Or s-a axat pe distributia produselor prin intermediul lanturilor de supermarket si hipermarket din Romania si din Europa.

Asadar, produsele Pain d’Or pot fi gasite pe rafturile magazinelor mari din Romania, precum Carrefour, Cora, Auchan, Metro si Profi.

Totodata, Pain d’Or se adreseaza atat clientilor finali cat si pietei de HORECA, oferind acestora produse de panificatie dintre care enumeram baghete, mini baghete, chifle, ciabatta, pita, paine döner, lipie dürum si paine feliata.

In prezent, produsele Pain d’Or sunt distribuite atat pe teritoriul Romaniei cat si al Europei.

Dintre tarile in care sunt prezente produsele noastre putem enumera Austria, Ungaria, Germania, Bulgaria, Grecia, Slovacia, Italia, Olanda, Cehia si Belgia.Incepand cu 2016 grupul Pain d’Or este unic producator de tortilla mexicana in Romania.

Pain d’Or reprezinta calitate, unicitate si produse de top la preturi avantajoase. Produsele noastre se disting prin calitate datorata retetelor speciale dar si ingredientelor de calitate superioara.